Vegetarische Pluimfeestburger op een Brioche Hamburger Bun

INGREDIËNTEN

  • 1 st Pastridor Brioche Hamburger Bun (art. 2416)
  • 15 gr Sriracha mayonaise
  • 20 gr Rucola
  • 1 st Pluimfeestburger, bereid
  • 40 gr Romatomaat, in plakjes
  • 15 gr Spaanse ui, rauw

Brioche hamburger bun - 11,3cm - 110g

2416_crop_LR
30 Stuks per verpakking:

BEREIDINGSWIJZE

>5-minuten burgers broodjeszaak/lunchroom diner eetcafé/taverne onderwijsinstelling event-/partycateraar frituur/snackbar hotel/b&b/vakantiepark lunch mobiele verkoop petrol zomer en festival vegetarisch

GRATIS ADVIES & PROEVEN?

Maak een afspraak met je account manager voor gratis advies en proeven.

IK WIL PROEVEN!

Meer recepten

Crispy Chicken Tiger Bun

BEKIJK RECEPT

Pinsa sandwich bistecca gorgonzola

BEKIJK RECEPT

Pinsa met garnalen en asperges

BEKIJK RECEPT

Aubergine burger met ras el hanout op een Premium Brioche Hamburger Bun

BEKIJK RECEPT